Moudrost dnešního dne:

Země nepotřebuje nové kontinenty, ale nové lidi.

...

Právě přítomno: 795 hostů a jeden člen

...

Opravdu dobrý steak

Maso na gril musí mít aspoň 2 cm.

Maso před grilováním vyndáme z lednice a necháme zteplat, aby nedostalo na grilu teplotní šok.

steakMaso před grilováním nikdy nenaklepáváme ani nesolíme (solíme nejlépe až po grilování).

Připravte si marinádu - rozmarýn, rozmačkaný česnek a olivový olej, kterou zahřejeme na 40 st. (poznáme to tak, že se kolem česneku začnou objevovat bublinky). Pak necháme marinádu vychladnout a nastrouháme do ní trochu kůry z limetky.

Vepřovou kůží si namastíme gril, pak nijak neochucenou ani nemarinovanou krkovici opečeme na každé straně asi 3,5 min. Následně ji na 3 minuty vložíme do marinády, pak osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z limetky.

Sdílet

.Další rady a nápady

Jak nespálit maso při grilování

Grilujete a bojíte se od toho odběhnout, protože musíte vodou hasit drobné požáry v grilu. Pokud máte kočku, tak určitě máte i stelivo.

Číst dál...

Nepoužitý kalendář

Pokud jste dostali letos 2 kalendáře a je vám ho líto vyhodit, dá se určitě použít, ale až v příštích 28 letech.. Platí totiž, že se kalendář i s ohledem na přestupné roky do této doby zopakuje.

Číst dál...

Čištění zahradního grilu

Jak vyčistit zahradní gril, když nechcete použít žádné chemikálie, které byste pak měli v mase? Udělejte si kašičku 1:1 soda a voda. Naneste drátěným kartáčkem na gril a po 15 minutách

Číst dál...

Časté zívání

Víte že: Pokud zíváme, nakazíme zíváním větší část diváků. Čím je divák empatičtější, tím pravděpodobněji se zíváním nakazí. Číst dál...

TOPlist